preloader

Andrei Avădănei, Bit Sentinel Security

Atenția la detalii, promptitudinea și profesionalismul cu care tratează fiecare activitate ne determină să revenim la echipa Law of Tech!

Adrian Ispas, VatisTech

Mi-a plăcut foarte mult profesionalismul de care ați dat dovadă și timpul rapid de răspuns la solicitările mele. De asemenea, mi-a plăcut că am văzut o implicare mare și faptul că de multe ori ați fost proactivi. Iar din punct de vedere tarife mi-a plăcut faptul că au un raport preț-calitate foarte bun.

Diana Mereu, Healthfluencer

Echipa are un nivel ridicat de pregătire, adresează întrebările potrivite pentru a reveni cu cele mai personalizate răspunsuri, se ocupă cu promptitudine și profesionalism de solicitări, dă doavadă de proactivitate și livrează peste așteptări.

Adrian Afloarei, Don Wasto

Am avut privilegiul de a colabora îndeaproape cu Paul care ne-a oferit în mod constant clarificări și a demonstrat un profesionalism remarcabil în abordarea problemelor noastre.

Recomandăm cu încredere serviciile oferite de echipa Law of Tech tuturor celor care caută parteneri de încredere în domeniul IT și nu numai.

Fabian Jichi

Din punctul meu de vedere, în cadrul Law of Tech pot să găsesc oricând oamenii potriviți pe probleme legale ce sunt din sfera tehnologică și de GPDR. Am colaborat timp de 3 ani cu Paul, fondatorul companiei, și am fost foarte mulțumit.

De fiecare dată când am întâmpinat o situație dificilă, am găsit cea mai bună soluție pentru cazul meu, și totodată am găsit scenarii care ar trebui acoperite și la care nu ma gândisem.

Recomand cu căldura serviciile celor de la Law of Tech.

Radu Fusea, Travlocals

Sunt foarte mulțumit de serviciile lui Paul. Răspunsurile sunt prompte, acordă atenție la detalii, face follow-up pe implementare.

Corina Ștefan, OrgXO

Mi-a plăcut foarte mult lucrul cu Law of Tech, pentru că au fost alături de noi pas cu pas și ne-au ghidat în tot proiectul.

Dragoș Preda, Rocom

Am lucrat cu Law of Tech pe mai multe proiecte începand cu 2020 și de fiecare dată am primit același nivel foarte ridicat al serviciilor, profesionalism în tratarea diferitelor subiecte și nu în ultimul rând o abordare axată pe găsirea de soluții.

Manuela Lătărețu, IHB

Împărtășesc cu bucurie experiența noastră de colaborare cu Law of Tech. Am fost extrem de impresionați de capacitatea de înțelegere a activității noastre și de angajamentul față de nevoie noastre specifice. Suportul primit a fost adaptat și de înaltă calitate, aducând claritate și eficiență sporită în toate aspectele activităților noastre.

Compania noastră a apreciat în mod deosebit adaptabilitatea și capacitatea de a oferi soluții personalizate care se potrivesc exact cu nevoile noastre unice. Consilierii Law of Tech au fost mereu disponibili pentru a răspunde întrebărilor noastre și pentru a oferi asistență promptă și profesionistă.

Un aspect notabil al colaborării noastre este accentul pus de Law of Tech pe actualizările legislative și pe furnizarea constantă de informații juridice relevante, motiv pentru care recomandăm cu încredere expertiza lor tuturor celor care caută parteneri în acest domeniu.

Robert Gruman, Stay Here

Cu ajutorul lor, navigarea în apele complicate ale legislației de protecție a datelor a devenit mult mai simplă pentru noi. Soluțiile pe care le oferă sunt adaptate la nevoile specificului digital și echipa lor are o expertiză incontestabilă în acest domeniu. Recomand cu căldură serviciile lor oricărei companii care dorește să fie în deplină conformitate cu GDPR.

Radu Bucureșteanu, RB Academy

Seriozitate. Profesionalism. Punctualitate.

Disponibili să ajute în orice e nevoie, până la cel mi mic detaliu. Servicii de calitate, recomand cu mare drag.

Raluca Grigore, Impact Hub

Paul și Mihaela au fost tot timpul alături de noi atunci când am avut nevoie, răspunzând prompt propunerilor noastre și pregătind special materialele necesare.

Cristian Curelea, Rentlog

Ușor. Mi-a plăcut pasiunea pentru munca lor.

(Startup Founder)

Totul a mers foarte repede și foarte bine. Am discutat de fiecare dată când am avut nevoie și am primit răspunsuri la toate intrebările.

Spune-ne ce nevoi juridice ai

Discută cu noi