preloader

Startup

Începe, crește și protejează-ți startup-ul cu expertiza noastră

Într-un ecosistem tehnologic în continuă evoluție, startupurile se confruntă cu provocări juridice unice. De la înființarea companiei, protecția inovațiilor prin brevete și drepturi de autor, până la negocierile de finanțare și parteneriate strategice, necesități juridice specifice trebuie abordate cu grijă pentru a asigura creșterea sustenabilă.

Pe măsură ce produsele tech evoluează, la fel sporește și necesitatea pentru o consultanță legală adaptată complexităților legislative.

La Law of Tech, oferim consultanță juridică cuprinzătoare care să te sprijine în fiecare etapă a dezvoltării startup-ului tău. Specializați în dreptul tehnologiei, echipa noastră de avocați este dedicată sprijinirii startup-urilor, asigurând că produsele și serviciile tale tech sunt protejate și că ești bine poziționat pentru a atrage investiții.


Serviciile noastre de asistență juridică pentru startup-uri includ:

  • înființarea companiei: te ghidăm prin procesul de înființare a companiei, oferind consultanță pentru alegerea structurii juridice optime și asigurând conformitatea cu reglementările locale.
  • protecția proprietății intelectuale: de la înregistrarea mărcilor și obținerea drepturilor de autor până la strategii de protecție a secretelor comerciale, te ajutăm să protejezi inovațiile și activele tale esențiale.
  • conformitate cu GDPR: navigăm împreună complexitatea reglementărilor privind protecția datelor, asigurând că startup-ul tău respectă GDPR și alte norme privind confidențialitatea datelor.
  • contracte cu clienții și furnizorii: redactăm și revizuim contractele cu clienții și furnizorii pentru a proteja interesele afacerii tale și a minimiza riscurile.
  • contractele cu echipa: De la acorduri de confidențialitate, la contracte de muncă sau contracte de colaborare, ne asigurăm că raporturile tale cu echipa sunt bine structurate și protejate.
  • consultanță juridică pentru investiții: oferim sprijin în structurarea rundelor de finanțare, negocierea cu investitorii și pregătirea documentației necesare pentru a atrage capitalul necesar dezvoltării startup-ului tău.

De ce să lucrezi cu Law of Tech?

La Law of Tech, înțelegem provocările cu care te confrunți în lansarea și creșterea startup-ului tău în domeniul tehnologiei. Cu o abordare personalizată, cunoștințe tehnice și o expertiză juridică profundă, ne angajăm să oferim soluții care să îți asigure afacerii un avantaj competitiv, protejându-ți în același timp inovațiile și asigurând conformitatea legală.

DE CE LUCREAZĂ CLIENȚII CU NOI

Testimoniale

Spune-ne ce nevoi juridice ai

Discută cu noi