preloader

Investiții, M&A

Accelerăm creșterea startup-ului tău prin consultanță juridică strategică

În lumea dinamică a startup-urilor, atragerea de capital devine un pilon fundamental pentru accelerarea creșterii și susținerea expansiunii. Succesul startup-urilor depinde adesea de capacitatea de a obține finanțare – fie că vorbim despre investiții de la angel investors sau de la fonduri de investiții (VC).

De la investiții inițiale până la rundele majore de finanțare, fiecare etapă de investiție deschide noi orizonturi și provocări.

Indiferent de modalitatea de realizare a investiției (împrumut convertibil în părți sociale / convertible loan sau equity investment), avem o înțelegere aprofundată a fiecărei faze a procesului de investiție și oferim consultanță juridică detaliată pentru a te ajuta să navighezi cu succes prin tot procesul de finanțare.


Serviciile noastre: de la idee la unicorn

Oferim o gamă completă de servicii juridice pentru a asigura o tranzacție fără probleme și eficientă:

Termsheet

 • redactăm și / sau revizuim termsheet-ul, astfel încât elementele esențiale ale investiției să fie clarificate și să fii cât mai bine protejat în procesul de fundraising.
 • te asistăm în negocierea termsheet-ului până la semnarea acestuia.

Due Dilligence

 • oferim suport complet în cadrul procesului de due diligence.
 • analizăm documentele necesare, identificăm riscurile, te ajutăm să organizezi cât mai bine întregul proces.

Documente de investiție / tranzacție

 • redactăm și / sau revizuim toate documentele de tranzacție: acordul de subscriere și între asociați (SSHA); contractul de împrumut (convertible note) contractul de vânzare acțiuni / părți sociale.
 • discutăm cu tine și clarificăm toate aspectele tranzacției pentru a putea găsi cele mai bune soluții pentru compania ta.
 • redactăm orice alte documente necesare (potrivit, due dilicence-lui) și te ajutăm să soluționezi eventualele probleme juridice / riscuri identificate.
 • te asistăm în negocierea documentelor până la semnare.

Formalități de înregistrare a tranzacției

 • Redactăm și / sau revizuim toate documentele necesare pentru înregistrarea tranzacției la Registrul Comerțului: actul constitutiv actualizat, declarațiile necesare, hotărârea AGA etc.
 • Depunem dosarul și monitorizăm procesul până la finalizarea înregistrării.

Post-investiție

 • te asistăm în implementarea măsurilor juridice și soluționarea problemelor identificare în procesul de due diligence.

De ce să lucrezi cu Law of Tech?

Înțelegem că fiecare startup are o poveste unică și nevoi specifice. Lucrăm îndeaproape cu tine pentru a înțelege obiectivele tale și pentru a oferi soluții care să îți susțină creșterea și expansiunea.

Prin combinarea expertizei noastre în dreptul afacerilor cu o profundă înțelegere a sectorului de tech și a ecosistemului de startups, suntem mai mult decât o firmă de avocatură - suntem partenerul tău strategic în navigarea peisajului complex al investițiilor și M&A.

DE CE LUCREAZĂ CLIENȚII CU NOI

Testimoniale

Spune-ne ce nevoi juridice ai

Discută cu noi