preloader

Drept societar

Sprijinim creșterea și dezvoltarea companiei tale

Indiferent dacă ești la început de drum cu un start-up plin de potențial sau conduci o companie consolidată în piață, o structură juridică solidă a societății îți permite să navighezi cu eficiență prin provocările și oportunitățile afacerii, să te adaptezi rapid la schimbările de pe piață și să atragi investiții valoroase.

Această fundație juridică robustă este esențială pentru a asigura nu doar conformitatea cu reglementările în vigoare, dar și pentru a facilita scalarea sustenabilă a afacerii tale.


Iată cum te putem ajuta:

Înființarea societății

  • te asistăm în alegerea și înființarea structurii juridice optime pentru afacerea ta, fie că este vorba despre o societate cu răspundere limitată (SRL), o societate pe acțiuni (SA), sau o persoană fizică autorizată (PFA).
  • te ghidăm prin întregul proces de înregistrare, de la alegerea obiectului de activitate până la pregătirea și depunerea documentației necesare la Registrul Comerțului, inclusiv actul constitutiv și diversele declarații și contracte necesare.
  • monitorizăm procesul de înregistrare la Registrul Comerțului, asigurându-ne că afacerea ta este gata de lansare fără întârzieri.

  • Modificări societare

  • oferim suport juridic în efectuarea oricăror modificări structurale în cadrul companiei, inclusiv cesiunea părților sociale sau a acțiunilor, majorarea sau reducerea capitalului social, schimbări în conducerea societății.
  • ne asigurăm că toate modificările sunt executate conform legilor în vigoare, protejându-ți afacerea și interesele.

Elaborarea și negocierea documentelor / contractelor:

  • redactăm, revizuim, și negociem o gamă largă de contracte și documente esențiale pentru funcționarea afacerii tale, inclusiv contracte de cesiune părți sociale, acorduri de vesting cu angajații / colaboratorii tăi, acorduri între asociați (SHA).
  • te asistăm în negocierile contractuale, asigurând că interesele afacerii tale sunt bine reprezentate și protejate.

De ce să lucrezi cu Law of Tech?

Misiunea noastră este de a fi catalizatorul succesului tău, oferindu-ți suportul juridic necesar pentru a naviga cu încredere în lumea afacerilor.

La noi, vei găsi nu doar experți în drept societar, ci parteneri dedicați succesului tău. Ne angajăm să oferim soluții juridice care nu doar că protejează afacerea ta, dar o și pregătesc pentru viitor.

DE CE LUCREAZĂ CLIENȚII CU NOI

Testimoniale

Spune-ne ce nevoi juridice ai

Discută cu noi